REPLICA ELEGANTA a fiicei lui Ienei, dupa atacurile GROSOLANE facute de Anamaria Prodan la antrenorul care a adus Cupa Campionilor in Romania

REPLICA ELEGANTA a fiicei lui Ienei, dupa atacurile GROSOLANE facute de Anamaria Prodan la antrenorul care a adus Cupa Campionilor in Romania

Cristina, fiica lui Emeric Ienei, a trimis o scrisoare deschisa dupa atacul grosolan al sotiei lui Reghecampf la adresa tatalui ei. 

Cristina Ienei face apel la civilitate si fairplay, avand in vedere ca aceste valori sunt promovate intens in fotbal. "Vorbim despre valori, insa avem puterea sa le aparam?", scrie ea.

"Atacul la persoană virulent si gratuit m-a dezamagit. Nu pot spune insă ca m-a surprins, avand in vedere persoana care l-a propagat in spatiul public si careia nu merita sa ii mentionez numele",
mai scrie Cristina Ienei.

Redam in continuare integral scrisoarea deschisa a Cristinei Ienei


Sa ne intoarcem la civilitate!

Am citit cu consternare postarea care a generat un articol publicat astazi de Adevarul cu privire la tatal meu, antrenorul Emeric Ienei.

Atacul la persoana virulent si gratuit m-a dezamagit. Nu pot spune insa ca m-a surprins, avand in vedere persoana care l-a propagat in spatiul public si careia nu merita sa ii mentionez numele pentru ca scrisoarea deschisa pe care astazi o adresez nu as vrea sa fie considerata o replica la postarea publica a acesteia, ci un apel la civilitate.

Violenta limbajului si caracterul suburban al ideilor m-au revoltat si mi-au ridicat multe semne de intrebare: asteptam respect din partea celor din jur, insa suntem capabili sa ii respectam, la randul nostru?; vorbim despre valori, insa avem puterea sa le aparam?; facem apel la modele in societate, insa de ce le atacam cu sau fara motiv?

M-am intrebat, de asemenea, cum este posibil ca in sport sa vorbim si sa facem apel la fairplay, fara sa intelegem semnificatia profunda a acestui cuvant ?

Cum este posibil ca sportul sa formeze caractere puternice, oameni loiali, de echipa, insa imaginea a ceea ce se construieste in ani, cu multa munca, stradanie si sacrificiu sa fie patata de iesiri publice lipsite de elementarele reguli ale civilizatiei?

Sunt intrebari pe care mi le pun si pe care va invit si pe dumneavoastra sa vi le puneti. Sunt intrebari care cred ca isi pot avea raspunsul intr-un apel public pe care il fac.

Apel la respect, la valori, la fairplay, la civilitate!

Cristina Ienei

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies