Concordia Chiajna Dan Alexa Superliga

Dan Alexa si-a dat DEMISIA de la Chiajna! Cine e favorit sa ii ia locul

Dan Alexa si-a dat demisia de la Chiajna, dupa doar o etapa in noul sezon de Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iulie 2017, 19:50
Data actualizarii: Luni 17 Iulie 2017, 21:59

UPDATE: Dan Alexa si-a anuntat demisia in aceasta seara.

Florin Prunea si Eugen Neagoe sunt foarte aproape sa semneze cu Chiajna. Maine ar putea fi prezentati. Prunea urmeaza sa fie presedintele clubului, iar Neagoe antrenor principal.


Nu infrangerea cu Timisoara i-a fost fatala, ci relatia tensionata cu primarul din Chiajna. Pentru a-l forta pe Alexa sa plece, Mircea Minea a inceput sa-si saboteze antrenorul, sustine Gazeta Sporturilor.

"E un scandal urias de mai bine de doua saptamani. Jucatorii nu mai au voie sa se pregateasca pe terenurile cu iarba naturala, ci doar pe sintetic. Si-au distrus picioarele, pe primar nu-l intereseaza. Daca pana acum baietii mancau impreuna la hotelul de la stadion, primarul a decis de urgenta inchiderea bucatariei si a anulat toate mesele pe care fotbalistii le luau acolo. Asta desi aveau stipulata in contracte primirea mesei de pranz. De altfel, toate cheltuielile au fost reduse masiv. La antrenamente se bea doar apa de la chiuveta, nu mai exista nici medicamente, nimic. E un haos total", dezvaluie o sursa a ziarului.

In aceste conditii, soarta lui Alexa pare hotarata. Minea a luat deja legatura cu doi antrenori, Vasile Miriuta si Leo Grozavu. Dintre ei va alege pe cine pune la Concordia.

Modifică setările cookies