Reghecampf explica schimbarea lui Prepelita din min. 38. Ce spune despre BIJUTERIA de 20 de mil Nicusor Stanciu

Reghecampf explica schimbarea lui Prepelita din min. 38. Ce spune despre BIJUTERIA de 20 de mil Nicusor Stanciu

Steaua 3-0 FC Brasov | Stelistii i-au pus o clauza uriasa de reziliere si il asteapta sa straluceasca pentru a-l vinde pe bani multi in strainatate.

Nicusor Stanciu e unul dintre jucatorii in care clubul are incredere maxima. Considerat un potential '20 de milioane' in Ghencea, mijlocasul ofensiv a pierdut primul 11 la ultimele 3 meciuri oficiale ale Stelei. Cu Brasovul, pustiul de 20 de ani adus de la FC Vaslui a intrat in minutul 38, in locul lui Prepelita.

La finalul partidei, Reghecampf a explicat modificarea si a recunoscut ca nivelul evolutiilor lui Stanciu din ultimul timp nu l-a multumit. Prepelita, scos inainte de pauza, nu are de ce sa fie suparat. Va fi in continuare titular, anunta antrenorul campioanei.

"Cu Prepelita nu-i niciun fel de problema, cu siguranta la meciul urmator va fi in teren. L-am schimbat pentru ca aveam trei jucatori care trebuiau sa coboare in propria jumatate pentru a-si lua mingi. L-am introdus pe Stanciu, care e un jucator mai ofensiv. Stanciu e un jucator tanar, care in ultimul timp nu a jucat la adevarata valoare. A ratat un 11 metri, dar s-a miscat destul de bine, e pe drumul bun!", a spus Reghe.

Stanciu a ratat un penalty in minutul 62, la 1-0 pentru Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies