Reghecampf are 5 jucatori absenti din prima echipa la meciul cu Pandurii! Cum arata echipa inedita pe care o va trimite in teren

Reghecampf are 5 jucatori absenti din prima echipa la meciul cu Pandurii! Cum arata echipa inedita pe care o va trimite in teren

Steaua - Pandurii este duminica, la 20:30

Steaua se pregateste pentru meciul cu Pandurii insa Reghecampf are probleme mari de lot, avand 5 absenti din prima echipa: "E foarte important pentru noi sa ne castigam toate cele 3 puncte cu Pandurii. Sunt probleme de lot, Kharja accidentat, Alex Chipciu probabil isi revine saptamana viitoare, Marica despre care stiti, Bourceanu, Enache suspendati, dar avem un lot numeros.", a spus Reghecampf la conferinta de presa.

Acesta a spus ca va lua loc in tribuna, desi la mijlocul saptamanii a anuntat ca vrea sa faca o aroganta si sa stea pe banca la meciul cu Pandurii, pentru ca Liga "nu are ce sa ii faca".

"Sper sa trecem si peste acest meci si dupa aia sa pregatim urmatorul sezon. In fiecare an avem aceleasi obiective, sa castigam campionatul si sa ne calificam in grupele CL sau EL. Vom incerca sa facem in asa fel incat sa construim din nou o echipa puternica, astea sunt planurile noastre pentru vara", a spus Reghecampf.

Cum va arata Steaua cu Pandurii, fara cele 5 absente din primul "11" anuntate de Reghecampf:
Nita - Rapa, Varela, Tamas, Tosca - Pintilii, Filip - Popa, Stanciu, Hamroun - Tade
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies