Reghecampf a intrat IN DIRECT dupa ce presedintele Craiovei l-a acuzat ca a vrut sa il bata dupa meci. Schimbul de replici dintre cei doi - VIDEO

Vezi dialogul indirect dintre cei doi.

Antrenorul Stelei a fost acuzat de presedintele CSU Craiova ca ar fi incercat sa il bata dupa meciul direct de aseara, terminat cu scorul de 2-1 pentru Steaua. Marcel Popescu a spus ca Reghecampf l-a injurat si a incercat sa il loveasca cu capul, insa a intervenit Viorel Ilinca, observatorul jocului.

Reghecampf a intervenit in direct la Sport.ro, in timp ce Marcel Popescu era in platoul emisiunii Ora Exacta in Sport, insa cei doi nu au avut un dialog direct. Antrenorul Stelei l-a acuzat pe oficialul Craiovei ca nu este un oficial in acte:

"Marcel Popescu nu este niciun presedinte, este onorific, nu are voie sa semneze niciun act acolo, e un om care nu are credibilitate, are de plata vreun milion de euro. Nu am ce sa comentez. Nu am voie sa merg la live dupa meci? Acolo se duc jucatorii si antrenorii, el era mort sa dea interviuri dupa meci, nu trebuie sa ii raspund unui om care nu este presedintele Craiovei, el va minte cand vine in studio, nu este presedinte, este onorific.

Probabil vrea sa iasa in fata cu scandaluri impotriva echipei noastre. Este singurul presedinte din istoria Craiovei care tine cu Dinamo. Asa ceva nu am mai vazut pana acum", a spus Reghecampf in direct la Sport.ro

Replica lui Marcel Popescu a venit dupa ce antrenorul Stelei a inchis telefonul:

"Daca eram executiv nu avea voie sa ma injure si daca sunt onorific are voie? El a evitat sa raspunda direct, practic a recunoscut ca asa a fost", a spus Marcel Popescu dupa interventia lui Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Explicaţiile lui Raed Arafat pentru evacuarea de la Spitalul Foişor: "Decizia a fost corectă"
BRAT
Modifică setările cookies