"Reghe mi-a zis sa ma gandesc ca o sa inscriu" Tade, resuscitat de la primul meci? Reactia atacantului dupa golul cu Craiova

"Reghe mi-a zis sa ma gandesc ca o sa inscriu" Tade, resuscitat de la primul meci? Reactia atacantului dupa golul cu Craiova

Steaua 2-0 CSU Craiova / Reghe castiga primul meci de la revenire si le da incredere jucatorilor criticati pana acum de patron. 

Tade a reusit sa marcheze al treilea gol din campionat, iar acum e fericit. Spune ca Reghe i-a dat incredere in cele cateva zile de cand a revenit la Steaua.

"Le datoram fanilor o victorie, am jucat foarte curajos si a fost un meci mare. Reghe a venit cu stilul lui, cu filosofia lui, am castigat intr-un stil mare. Reghe mi-a zis ca stie despre criticile la adresa jocului meu, mi-a zis sa-mi linistesc mintea, sa dau tot ce am eu mai bun si sa ma gandesc ca o sa inscriu. Am inscris si am castigat. E bine daca imi gasesc forma si inscriu, dar important e ca echipa sa castige. Eu trebuie sa inscriu cat mai mult, inseamna ca imi fac meseria bine. Patronul e seful, el ma plateste, are dreptul sa ma critice daca el crede ca nu joc bine. Fiecare are dreptul la o opinie, atunci cand patronul te critica, trebuie sa incerci sa joci mai bine. De ce sa plec de la Steaua? Asta nu sunt eu. Lumea m-a vazut in Romania cum am jucata, am dat 17 goluri la CFR. Nu fug de momentele dificile", a declarat Tade. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies