Reghe are un rival pe masura in Liga 1! Un antrenor se poate imbogati daca ia titlul! Cu cat este platit pentru fiecare punct obtinut:

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 19:39
Reghe are un rival pe masura in Liga 1! Un antrenor se poate imbogati daca ia titlul! Cu cat este platit pentru fiecare punct obtinut:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Ionel Ganea, antrenorul celor de la U Cluj, este unul dintre cel mai bine platiti antrenori din Liga 1! Desi U Cluj are ca obiectiv salvarea de la retrogradarea, acestia il platesc pe Ionel Ganea cu nu mai putin de 72.000 de euro net pe an!

In plus, Ganea poate da lovitura daca salveaza echipa de la retrogradare! Pe langa prima de obiectiv de 50.000 de euro, el incaseaza 1000 de euro pentru fiecare punct obtinut de echipa in liga 1! Obiectivele mai putin probabile, clasarea in primele 5 in Liga 1 sau castigarea Cupei ar fi recompensate cu cate 60.000 de euro. In plus, calificarea intr-o cupa europeana i-ar aduce 75.000 de euro si suplimentarea primei pentru fiecare punct obtinut la 2000 de euro!

Ganea a primit 60.000 de euro prima de instalare pentru actualul sezon si va primi aceeasi suma daca va ramane si in editia urmatoare a Ligii 1!

El mai are asigurat, din partea clubului, suma de 800 de euro pentru o locuinta de serviciu, plus un autovehicul si contravaloarea a 3 bilete de avion dus-intors in fiecare luna pe ruta Bucuresti - Cluj.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT