Reghe a iesit la atac: "Marica si Gebhart trebuie sa munceasca mai mult daca vor sa joace" Cine l-a impresionat in 2-0 cu Astra

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2016, 22:59
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2016, 23:09

Steaua 2-0 Astra, dupa un meci dominat total de stelisti.

"Deocamdata nu am realizat nimic, am castigat doar un meci. Era important sa nu dam posibilitatea Astrei sa ia puncte. Ma bucur ca am castigat de 2 ori impotriva Astrei intr-o saptamana, e important pentru moralul jucatorilor. Trebuie sa continuam ce am facut azi si sa castigam cu Viitorul saptamana viitoare.", a spus Reghecampf dupa meci.

Despre Astra: "Astra merita sa fie pe primul loc, il respect pe Sumudica si tot ce a facut el acolo, a construit o echipa, care si azi ne-a pus probleme in anumite momente. Echipa noastra are valoare si azi au jucat la 80% din potential, se poate si mai bine."

Doi jucatori laudati, doi criticati: "Ma bucur ca am gasit formula cea mai buna pentru jocul defensiv. Am jucat pe un teren prost, un teren greu, trebuia sa ne gandim cum sa facem sa nu luam gol. De la meci la meci vom alege echipa cea mai buna. Bourceanu isi revine, aveti rabdare, e un jucator foarte important. Chipciu nu mai are dureri, alearga bine si o sa si marcheze. Marica si Gebhart trebuie sa munceasca mai mult, sa faca concurenta jucatorilor din teren, doar prin antrenamente pot pune probleme celor care joaca din saptamana in saptamana."

Despre redeschiderea National Arena: "Din pacate noi jucam in deplasare etapa viitoare, ar fi important sa se deschida insa National Arena."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!