Rednic, dupa 3-1 cu Buzau: "Trebuia sa atacam cand avem 3-0"

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Martie 2009, 20:51
Rednic, dupa 3-1 cu Buzau: "Trebuia sa atacam cand avem 3-0"

Dinamo a inceput din nou sa faca spectacol, iar Mircea Rednic este linistit. Trupa din Stefan cel Mare este pe primul loc in clasament, la 4 puncte de Urziceni, dupa 3-1 cu Gloria Buzau.

"A fost o victorie importanta, meritata, venita dupa doua meciuri mai putin reusite. Am intalnit o echipa care a vrut foarte mult, a dorit punct sau puncte, dar nu a putut mai mult. Pana la urma e o diferenta mare intre cele doua echipe. Totusi tin sa remarc noua fata a Gloriei, care joaca cu totul altceva decat a aratat in tur. Imi pare rau de suporterii care au plecat tristi acasa, a fost o atmosfera foarte frumoasa aici la Buzau", a spus Mircea Rednic.

Antrenorul dinamovist este dezamagit ca jucatorii sai au incercat sa conserve rezultatul de 3-0 si spune ca cei care au gresit vor plati. "Ma bucur ca toti cei trei atacanti au inscris si au depus un efort foarte mare. In ciuda victoriei, ar fi o nemultumire. Jucatorii mei nu aveau voie sa tempereze jocul, chiar daca conduceau cu 3-0. Mai puteam marca, insa cine a gresit, va plati", a mai spus Rednic.

Rednic a precizat ca i-a schimbat pe Cosmin Moti si Ousmane N'Doye pentru ca acestia sa nu primeasca cartonas galben si sa fie suspendati pentru partida din etapa urmatoare, in compania formatiei FC Rapid. "Rapid a devenit acum o candidata serioasa la titlu, pentru noi urmeaza un meci foarte important pe care, daca il castigam, vom face un pas mare catre titlu", a explicat Rednic.

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT