REDNIC CASTIGA 18.000 DE EURO PE LUNA LA RAPID

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2008, 15:20
SALARIU DE 18.000 DE EURO PE LUNA PENTRU REDNIC

Rednic s-a saturat sa se speculeze pe seama salariului si primelor pe care le castiga la Rapid. Antrenorul din Giulesti a dezvaluit astazi cat castiga el la club.

Nici in cazul unei despartiri de Rapid, Rednic nu are de castigat. Copos nu trebuie sa ii dea nimic.

"Au ajuns deja sa ma deranjeze versiunile astea care au si ele un scop anume, nu apar asa, din senin. Stiu cine le lanseaza, dar nu vreau sa vorbesc acum despre asta.

"Oricum, eu am contract cu Rapid doar pana in vara, cu optiune de prelungire a intelegerii. Nu exista nicio clauza prin care eu ar urma sa fiu despagubit cu nu stiu cate sute de mii de euro in cazul unei despartiri.

"Salariul meu lunar este de 18.088 euro, n-am luat niciun ban la semnatura, iar masina pe care o conduc este proprietatea Holdingului Ana, deci masina de serviciu, stipulata in contract, nu facuta cadou", aspus Rednic, informeaza site-ul Rapidului.

Tehnicianul rapidist a facut public si articolul 5 din contractul sau cu SC FC Rapid SA, care prevede ca acesta poate inceta in urmatoarele cazuri:

a) La sfarsitul termenului contractual, daca clubul nu va notifica intentia de prelungire a contractului, pana la data de 15.05.2008
b) Fara nicio alta formalitate, prin acordul explicit, neechivoc, al ambelor parti, exprimat in scris
c) Din initiativa clubului, fara a se retine vreo culpa in sarcina antrenorului principal, cu un preaviz de 15 zile, cu obligatia achitarii cu titlu de daune a unei sume egale cu salariul prevazut la art. 4.1., calculat de la data incetarii contractului si pana la sfarsitul anului competitional."

Președintele a cerut urgent Guvernului un proiect de lege privind votul din diaspora
BRAT