Reacție dură legată de amenzile de la Universitatea Craiova: „Jucătorii au făcut legea! Toți antrenorii au fost proști!” 

Universitatea Craiova Basarab Panduru Constantin Zotta Mirel Radoi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 15:31
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 15:30

Finanțatorul Universității Craiova și-a amendat președintele și antrenorul.

În runda a 18-a din Superligă, Universitatea Craiova a remizat pe terenul Rapidului, 2-2. În atac, Mirel Rădoi (41 ani) a mizat în atac pe cuplul Ștefan Baiaram (19 ani) - Rivaldinho (27 ani), Andrei Ivan (25 ani) și Jovan Markovic (21 ani) fiind excluși din lot de către tehnicianul oltenilor, la pachet cu Sergiu Hanca (30 ani) și Ionuț Vînă (27 ani). 

Mirel Rădoi și Sorin Cârțu au fost amendați de către Mihai Rotaru

În urma acestei decizii, Mirel Rădoi și Sorin Cârțu (67 ani) au fost amendați de către Mihai Rotaru. Finanațatorul Universității Craiova a motivat că trebuiau să se rezume la o dezbatere internă, ci nu să facă toate lucrurile publice. 

Văzând amenzile pe care le-a acordat Mihai Rotaru, Constantin Zottta a ajuns la concluzia că jucătorii sunt cei care decid la Universitatea Craiova, ci nu antrenorul. 

„De când s-a înfiinţat echipa asta, am văzut că jucătorii au făcut legea. Toţi antrenorii au fost proşti. Cred că Rădoi a făcut bine, chiar şi aici am comentat de multe ori indolenţa lui Ivan. Rădoi, oricum, iese învingător din acest conflict. El a făcut ce trebuia să facă. Dacă la Craiova se doreşte aceleaşi realizări, aceleaşi vremuri dulci pentru jucători, aşa va fi în continuare şi nu vor obţine rezultate niciodată. Antrenorul treuie să fie şef, să fie susţinut”, a declarat Constantin Zotta la Orange Sport

Pe de altă parte, Basarab Panduru (51 ani) este de părere că cel care va suferi va fi Mirel Rădoi, ci nu jucătorii. 

„Din ce am înţeles, nu prea sunt de acord cu decizia pe care a luat-o Rădoi. Îmi pun un semn de întrebare după ce am văzut ce au declarat Cârţu şi Rotaru. Rădoi a mai spus că, de acum, jucătorii sunt cei care vor trebui să plece, nu antrenorul. Lucrurile au venit din urmă”, a spus Basarab Panduru.

VIDEO Mihai Rotaru, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!