VIDEO Rapidiștii s-au dezlănțuit pe TikTok! Palme, manele și țări neștiute! Nici măcar căpitanul Săpunaru nu a scăpat 

Ultima provocare de pe TikTok nu i-a speriat pe jucătorii Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 14:13
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 14:18

Odată cu inaugurarea noului stadion, la Rapid este o euforie generală, iar rezultatele din ultima perioadă mențin starea. De când Adrian Mutu (43 ani) a preluat echipa, nou-promovata a obținut 4 victorii, din tot atâtea meciuri, în care a încasat un singur gol, de la Dinamo. 

De când a revenit în Liga 1, Rapid a avut o implicare activă în rețelele de social media. Clubul finanțat de Victor Angelescu s-a folosit de mediul online pentru a crea o conexiune puternică între jucători și fani. 

Răpiți de febra TikTok-ului, Cristian Săpunaru, Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia și Rareș Ilie au decis să concureze în ultima provocare lansată pe platforma de social media. Dacă unul din cei menționați anterior nu identifica steagul țării care apare pe ecran, primea palme din partea coechipierilor. După ce filmulețul a primit mai multe comentarii negative, filmulețul a fost șters de către giuleșteni de pe TikTok, doar că a apucat să fie salvat de către fanii alb-vișinii. 

Drăghia și Săpunaru, cei care nu au recunoscut steagul Mozambicului, pot fi văzuți la treabă pe 9 aprilie, contra UTEI Arad, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!