Rapid Concordia Chiajna Liga 1

Rapidistii refuza fuziunea cu Chiajna: "Ne ducem crucea! Cum sa mearga suporterii nostri la Chiajna?"

Primarul Chiajnei, Mircea Minea, le-a propus rapidistilor o fuziune cu Concordia, insa presedintele Nae Manea nici nu vrea sa auda de asa ceva.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 21:48
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 21:58

Mircea Minea, primarul orasului Chiajna, nu a renuntat la ideea fuziunii cu Rapid. Omul care conduce Concordia le-a propus din nou oficialilor din Giulesti, ca si anul trecut, ca cele doua cluburi sa se uneasca. De data asta, Mircea Minea spune ca a obtinut acordul de principiu al presedintelui Nae Manea.

"Vreau sa facem Concordia Rapid. Sa vina aici, la Chiajna. Avem super baza de pregatire. I-am zis si lui Nae Manea, am vorbit si cu Sumudica. Sumi a zis ca ar fi incantat. Lui Nae i-ar conveni! Ce sa faca Rapidul? Nu putem lasa echipa sa moara.

Rapidul nu poate promova in Liga I, singura sansa suntem noi. Sa vina aici sa facem echipa puternica. Eu i-am propus lui Nae, acum astept mutarea din partea lor.

In 30 de zile putem schimba numele si rezolvam treaba. Eu sunt disponibil", a declarat primarul Mircea Minea pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Manea: "Nu fuzionam! Rapidul e unul singur si asa va ramane"

In ciuda declaratiei date de Mircea Minea, Nae Manea spune ca o fuziune intre cele doua cluburi este exclusa.

"Eu ii multumesc domnului Minea. M-am intalnit intamplator cu el la o cafenea. Este greu, Rapid e numai unul, cu tot ce tine de el, dar ne ducem crucea mai departe. Eu sper intr-o revenire, sa speram ca vor veni oameni langa Rapid. Nu as vedea niciodata sa mearga suporterii nostri la Chiajna. Rapid e unul singur si asa va ramane", a spus Nae Manea la Digisport.

De asemenea, presedintele clubului din Giulesti a anuntat si ca dosarul pentru apelul de la TAS este completat, iar prima taxa a fost platita. Cu toate acestea, rapidistii mai au nevoie de circa 25 de mii de euro.

"Vrem sa promovam sportiv, ne mai trebuie un punct. Cei de la Iasi vor juca dezinvolt, nu mai au presiune, dar si noi suntem pregatiti. Am facut toate actele pentru TAS, dosarul, traduceri, am platit taxa de inscriere initiala, una simbolica, o mie de euro. Daca vor fi trei arbitri, taxa va fi in jur de 20-25 de mii de euro. Trebuie sa existe banii! Daca nu ii aveam, atunci abandonam si <<la revedere>>!

Avem o Federatie serioasa, ma asteptam sa mearga la TAS. E vina domnului Duru, care o data se apara, iar apoi nu se mai apara. Eu am participat si la fond si la apel, iar Duru ne-a refuzat de la inceput licenta. Au si alte echipe probleme, dar nu mai avem ce sa schimbam. I-am spus lui Duru ca are ceva cu noi", a mai spus acesta.

Modifică setările cookies