Ciprian Tatarusanu Fiorentina Italia Transfer Market

Tatarusanu s-a inteles cu Fiorentina si pleaca in Italia sa semneze! Ce spun italienii despre transferul portarului de la Steaua

Ciprian Tatarusanu s-a inteles cu Fiorentina in aceasta seara!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 20:06
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 21:58

Tatarusanu s-a inteles cu Fiorentina in aceasta seara si va juca la echipa italiana in urmatoarele sezoane. Acesta pleaca liber de contract din Ghencea, fiind la finalul intelegerii cu echipa campioana.

 

Italienii il vad rezerva lui Neto

 

"Tatarusanu? O alegere buna pentru Fiorentina, cred ca ar putea apara in Cupa Italiei si in Europa League" - este declaratia data astazi de Fernando Orsi, fost portar la Parma, Lazio si Arezzo, dar si manager al lui Livorno si Ternana.

In varsta de 54 de ani, Orsi a vorbit astazi pentru Radio Fiesole, acesta raspunzand mai multor intrebari legate de Fiorentina si de Ciprian Tatarusanu.

Plecat de la Steaua din postura de dublu castigator al Ligii I si de titular al echipei, Tatarusanu este vazut doar ca o "concurenta buna" pentru brazilianul Neto, nicidecum titular in fata acestuia. Fernando Orsi a spus pentru Radio Fiesole ca Neto si-a castigat postul de titular in poarta Fiorentinei, acesta dovedind pe parcursul sezonului trecut ca este o alegere foarte buna pentru poarta echipei viola.

 

Neto de baza, Tatarusanu in Europa si in Cupa

"Neto a trecut toate examenele si a dovedid ca este un portar de incredere pentru echipa. Tatarusanu? Sunt de acord cu alegerea Fiorentinei, pentru ca o echipa mare trebuie sa aiba doi portari de valoare. Cred ca Neto este portarul de baza, dar Tatarusanu ar putea apara in Cupa Italiei si in Europa League", a spus Orsi.

In varsta de 28 de ani, Ciprian Tatarusanu a aparat poarta Stelei in ultimii 5 ani, acesta bifand 134 de aparitii in tricoul formatiei ros-albastre.

De asemenea, acesta a strans si 23 de selectii la echipa nationala a Romaniei.

In ultimul sezon, Tatarusanu a aparat de 29 de ori in Liga I si de 12 ori in Liga Campionilor.

Modifică setările cookies