Rapidistii PROTESTEAZA in fata LPF! Noii proprietari nu scapa de furia fanilor: "Cristescu si Zamfir atarna la Dragomir!"

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 18:58
Rapidistii PROTESTEAZA in fata LPF! Noii proprietari nu scapa de furia fanilor: "Cristescu si Zamfir atarna la Dragomir!"

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Circa 70 de suporteri rapidisti protesteaza, luni dupa-amiaza, in fata sediului Ligii Profesioniste de fotbal si solicita demisia presedintelui Dumitru Dragomir, pe care il considera vinovat de situatia in care se afla gruparea giulesteana, retrogradata de TAS dupa doua etape disputate in Liga I.

Fanii, care de obicei urmaresc de la tribuna a doua meciurile, au inceput sa ajunga la sediul LPF, din strada Alexandru Vitu, incepad cu ora 18.00 si protesteaza in mod pasnic, solicitand si demisia presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Suporterii scandeaza "Mitica, la puscarie", "Demisia", "Ar fi bine sa plecati, fotbalul sa nu-l stricati", "Mitica esti vinovat pentru tot ce s-a intamplat", "LPF si FRF aceeasi mizerie", De la Digi bani ati luat si baraje ati inventat" si au afisat urmatoarele bannere: "Intr-o meritocratie ati fi la puscarie", "17=18=20, ce mai urmeaza?", "Ultimul compromis: demisia", "UEFA, wake up", "Noi cand gresim platim, voi cand gresiti fugiti" si "Mafia". Fanii prezenti au scandat injurii la adresa lui Dragomir, Sandu si a fostului actionar majoritar al FC Rapid, George Copos.

De asemenea, suporterii au scandat si impotriva actualilor proprietari ai clubului giulestean, Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, pe care ii acuza ca isi doresc ca Rapidul sa evolueze in Liga I doar pentru a primi banii din drepturile de televizare. "Cristescu si cu Zamfir atarna la Dragomir", au scandat suporterii prezenti la protest.

Protestul este aprobat de Primaria Capitalei, suporterii avand dreptul sa-si manifeste nemultumirile la adresa conducatorilor fotbalului pana la ora 21.00. La sediul LPF sunt prezenti si aproximativ 15 jandarmi care asigura ordinea.

La ora inceperii mitingului, in sediul ligii nu se afla presedintele Dumitru Dragomir, ci doar secretarul general Valentin Alexandru.

De asemenea, fanii Rapidului au primit aprobare pentru a protesta, marti, intre orele 18.00 si 21.00, in fata sediului Federatiei Romane de Fotbal.

Sursa: Mediafax

Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale
BRAT