Rapid George Copos Gigi Corsicanu Liga 1 NIcolae Cristescu Superliga

Rapidistii NU au dormit de bucurie ca au scapat de Copos! "E o tranzactie de domeniul 'sa vezi si sa NU crezi'!" :) Corsicanu l-a SOCAT pe noul patron:

►Rapidistii vor sa puna la punct toate detaliile pentru barajul cu Chiajna.
►Fanii nu vor sa se prezinte la meci.
►Cristescu i-a multumit lui Dragomir penru sansa de a juca si la anul din prima Liga, fanii refuza!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2013, 15:30
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2013, 15:37

"S-a semnat, nu am voie sa discut despre termenii contractului, am semnat cu fostul patron pentru confidentialitate. Nu am dormit deloc inainte de a semna de stres si agitatie, acum nu am dormit de agitat ce eram. In cateva zile trebuie sa punem la punct totul, lotul, cu cine vom juca in fata celor de la Chiajna.

Pancu ramane sufletul acestei echipe, cel mai important jucator. Avem idei sa vina la echipa numai rapidisti, numai asa va fi echipa. Am fost primul sponsor al Rapidului in perioada comunista, alimentam jucatorii Rapidului de la complexul pe care il conduceam.

Este un efort enorm, insa e bine ca s-a incheiat tranzactia, am incheiat orice divergenta intre mine si George Copos, de fiecare data ajungeam la finalizarea negocierilor, insa mereu apareau datorii exagerat de mari. Sub nicio forma nu am acceptat sa le preluam.

Ajunsesem in pragul nebuniei, atat de rau ma enervau toate fazele astea. Bugetul pe care il aveam pentru echipa poate sustine clubul pana in septembrie, cand se va lua o decizie in ceea ce priveste planul de reorganizare.

Sunt de apreciat acesti copii care au jucat atata timp fara bani. Locul 8, pe care au terminat, este ceva care ii face eroi.

Dupa cate am auzit in ultima vreme, eu pot sa spun clar ca acum 'Planeta NU se mai scufunda'.

Cand am vazut gestul lui Pancu atunci, la ultima etapa, ca a sarutat gazonul, m-am gandit sa ma implic, pentru ca altfel putea sa fie ultimul meci din istorie pentru Rapid, echipa se putea desfiinta. Nu se mai platise vreo datorie incepand cu data de 7 decembrie. Nu vom regreta, nici eu, nici asociatul meu, ca am venit la Rapid. Eu chiar imi doresc o schimbare de atitudine", a spus Nicolae Cristescu.

"Daca se rezolva cu cartea verde vine si Sapunaru sa ne ajute, dar sa vedem. Perioada e prea scurta, poate vom reusi. Vrem sa nu ne prezentam la meci, pentru nu vrem sa ne patam istoria. Avem o sedinta in seara asta, cand vom discuta intre noi, doar suporterii, pentru a lua o decizie legata de barajul cu Chiajna. Vrem sa ne pastram aceeasi imagine pe care am avut-o 90 de ani. Nu vrem sa ne scoata cineva ochii, nu vrem sa fim masa de manevra, la fel cum nu am fost nici inainte de Revolutia din 1989", a spus liderul suporterilor rapidisti, Gigi Corsicanu.

"E un nou inceput, mai stau macar un an aici, pentru noul proiect. E o tranzactie care tine de domeniul 'sa vezi si sa nu crezi'. Multumim domnului Copos pentru acesti ani, nu si pentru ultimii cativa, cand a fost greu pentru noi si pentru club, in general", a spus si Pancu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!