VIDEO EXCLUSIV Rapid, gata să transfere pe bani din Liga 1! Adi Mutu a făcut lista

Rapid are planuri mari pentru sezonul următor, unul în care va sărbători și 100 de ani de la înființare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 11:55

Prezent la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, Adrian Mutu a anunțat că a stabilit numele jucătorilor pe care îi dorește la echipă în sezonul următor și spune că Rapid, condusă de Victor Angelescu și Dan Șucu, își permite să facă transferuri și pe bani din această vară.

Rapid, gata să transfere pe bani din Liga 1! Adi Mutu a făcut lista

Antrenorul giuleștenilor a confirmat despărțirea de fundașul argentinian Matias Perez Acuna și a lăsat de înțeles că nici Petre Goge nu ar face parte din planurile sale pentru sezonul următor.

Totuși, o decizie în privința plecărilor va fi luată după ce Rapid va rezolva primele achiziții, spune Mutu.

"Eu cred că asta ar trebui să întrebați clubul, eu îi pistonez în fiecare zi. Noi discutăm toți, e normal să facem o alegere comună. Eu am făcut o listă cu jucătorii pe care îi doresc. Majoritatea sunt din campionatul nostru.

Am reunțat la Acuna. Sunt niște jucători care au ajutat și au primit și bonusuri pentru tot ce au făcut pentru Rapid, merită acest lucru. Sunt jucători ca Goge, care a fost din Liga 4. Se întâmplă la orice echipă din lumea asta. Nu pot să dau un număr exact. 

Clubul are o listă de la mine cu jucători chiar și din România. Rapidul își permite acum să facă și transferuri cu bani. Există un buget, sunt tratative cu acești jucători, dar nu putem să luăm decizii până nu vedem ce transferuri se fac. Vedem dacă se pupă cu obiectivul pe care îl avem", a spus Adrian Mutu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!