Rapid Marius Sumudica Superliga

Rapid e la un PAS sa aiba antrenor NOU: "Vrei sa vii?", "E OK!" Mutarea care garanteaza spectacolul si pe banca tehnica :)

Rapid face preselectie de antrenori, iar administratorul judiciar asteapta CV-urile. Intre timp, au aparut informatii ca Sumudica poate reveni pe banca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 23 Iulie 2014, 10:20

Dupa 3 ani departe de Rapid, Marius Sumudica poate prelua din nou clubul din Giulesti.

"E OK!"

Unul dintre oamenii interesati sa devina patroni la Rapid, Valerii Moraru i-a propus lui Sumudica postul de antrenor la club, noteaza Gazeta.

Raspunsul lui 'Sumi-gol' a fost: "E ok!".

Cand a fost intrebat de presa despre o posibila revenire la Rapid, antrenorul Chiajnei s-a abtinut sa comenteze, raspunzand doar cu: "Va veni vremea cand ma voi intoarce acasa. Sunt obisnuit sa fiu hulit de rivalii Rapidului. Nu pot sa fac niciun comentariu, pentru ca am contract cu Concordia acum si vreau sa-l respect!", au fost cuvintele lui Sumudica.

In cursul zilei de astazi ar urma sa fie luata o decizie in ceea ce priveste preluarea Rapidului de catre investitorul din Republica Moldova, conditia de baza pentru ca negocierile dintre Sumudica si Rapid sa poata ramane in picioare.

Modifică setările cookies