Radoi se implica si in problemele administrative ale Stelei! Prima decizie: recuperarea EMBLEMEI! Ce masura a luat ieri

Autor: Sport.ro
Joi 04 Iunie 2015, 08:32

	Radoi se implica si in problemele administrative ale Stelei! Prima decizie: recuperarea EMBLEMEI! Ce masura a luat ieri

Proaspat instalat in functia de antrenor al Stelei, Mirel Radoi a inceput deja munca serioasa la club. Dupa ce a si-a petrecut ultimele zile discutand noua politica a echipei cu patronul si nasul Gigi Becali, dar si dupa o vizita fulger la FRF, Radoi a avut programata inca o vizita extrem de importanta.

Mirel Radoi s-a intalnit ieri dimineata cu generalul George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei (CSA), pentru a se interesa de posibilitatea ca echipa sa joace in noul sezon sub vechea denumire si cu vechea emblema. 

Fostul capitan din Ghencea, unul dintre simbolurile din istoria recenta a clubului, vrea sa-l ajute pe nasul Gigi Becali sa stinga litigul cu Ministerul Apararii.

George Boroi, comandantul CSA, a confirmat intalnirea cu Radoi, acesta spunand ca totul s-a desfasurat intr-un cadru amical.

"Radoi a venit la mine, am discutat, ne-a salutat. Am baut impreuna o cafea, dar mai multe nu pot sa va declar", a declarat generalul Boroi, citat de Libertatea.

Steaua a pierdut dreptul de a folosi emblema in luna decembrie a anului trecut, moment in care cele doua galerii, Peluza Nord si Peluza Sud, au abandonat clubul. Chiar daca s-a aflat o lunga perioada de timp pe primul loc al campionatului, Steaua a avut o medie de doar 3 mii de spectatori. Singurul meci la care echipa a avut parte de sprijin masiv a fost finala Cupei Romaniei, castigata in weekendu cu 3-0 in fata Universitatii Cluj.

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies