Liga 1

Radoi PLEACA LA CHISINAU! Ce spune despre plecarea in Moldova pentru cursul PRO

Mirel Radoi incepe sa invete pentru cursul PRO! S-a inscris deja la scoala si explica de ce a optat pentru varianta Chisinau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 14:19
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 14:32

Radoi a avut de ales intre Moldova si Italia. A preferat Chisinaul datorita apropierii de Romania. In 4 ani, Radoi va putea lua licenta PRO. Bacalaureatul nu e conditie obligatorie pentru inscrierea la scoala de antrenori in Republica Moldova.

"Am avut de ales intre Moldova si Italia. Bac-ul nu e obligatoriu, e doar criteriu de punctaj. In Romania, totul ar fi durat intre 5 si 6 ani. La Coverciano dureaza 3 ani si 8 luni, iar in Moldova 4 ani. Am depus actele la Federatia din Moldova, nu e nicio problema. Am inteles ca si ceilalti antrenori romani care fac scoala acolo nu au probleme din cauza faptului ca nu sunt rezidenti. Ma bucur ca am intrat in legalitate, sa zic asa.

Nu ma intereseaza cum s-au luat pana acum licentele. Am spus mereu ca vreau sa iau licenta la fel ca toata lumea. Ca sunt luate in calcul unele detalii, asta e altceva. De exemplu, in unele tari conteaza meciurile la nationala. I-am dat o idee domnului Apolzan, atat. Nu i-am cerut licenta, nu am facut nimic!", a spus Radoi.

Modifică setările cookies