Liga 1

Radoi dezvaluie care a fost marea sa problema la Steaua! "Trebuia sa insist, dar stiam ce risc imi asum"

Radoi a preluat-o pe Steaua in vara. Munca de antrenor i-a adus provocari la care nu se astepta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 12:07
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 12:20

Abia retras, Radoi a acceptat sa vina la Steaua. A crezut ca poate intra in grupele Ligii, dar recunoaste ca a gresit pregatirea sezonului. Radoi isi reproseaza ca nu a insistat pentru transferuri si explica de ce jocul echipei sale nu a fost la nivelul asteptat in startul campaniei.

"Ai 25 de jucatori la care trebuie sa te raportezi dintr-o alta postura decat cea de jucator. Am avut norocul ca au fost langa mine Massimo Pedrazzini, un om cu o experienta foarte mare, si Dica. El avea un sezon de experienta deja, stia cum merg lucrurile. Am niste baieti senzationali. Din pacate, cei de la nationala au avut doar 5 zile de pauza inainte de startul pregatirilor, era normal sa fie obositi pe inceputul de sezon.

Nu ne-a iesit cum ne doream, dar am stiut in ce intram. Ne-am asumat riscuri, stiam ca venim dupa un antrenor care a avut un sezon excelent. Returul nu a fost foarte bun, au existat oscilatii ale jucatorilior, dar repet: am stiut in ce intram. Am sperat sa aducem jucatoric are sa faca diferenta si care sa se acomodeze foarte repede in echipa. Poate ar fi trebuit sa fortez, astfel incat jucatorii sa vina mai repede", a spus Radoi la Sport.ro.

Modifică setările cookies