Superliga

Radoi cere transferuri dupa 0-1 cu ASA: "Sper sa facem cat mai multe transferuri, avem nevoie daca vrem in Champions League"

Steaua 0-1 ASA | Echipa campioana a fost invinsa in Supercupa cu 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 23:17
Data actualizarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 23:20

"Cel mai important este drumul spre Liga. Cred ca au fost mai motivati ca noi, atat eu cat si staff-ul suntem vinovati pentru rezultat, cred ca nu am reusit sa ii motivam indeajuns, ne pare rau pentru fanii nostri. Am fost putin obositi dar si eu au avut aceleasi probleme, e clar ca am suferit in aceasta seara, atitudinea si responsabilitatea ne-au costat.
Introducerea lui Mihalcea nu a fost de curaj, avem aceasta filosofie de a promova tineri, poate miza partidei a fost prea mare dar trebuie sa ii sustinem in continuare.

Este adevarat ca mai avem nevoie de jucatori, nu am pierdut doar ca nu avem jucatori, avem un lot destul de bun dar pentru Liga ne mai trebuie jucatori. E greu inainte de meciul cu Trencin, dar cu atitudinea din aceasta seara e foarte greu sa te califici mai departe, trebuie sa lucram la motivatie si la mentalitate.

Din pacate pentru noi Tucudean si Popa s-au accidentat. Nu stiu care a fost situatia lui Teixeira, daca a ales sa mearga acolo asta e, avem si altii pe lista. O sa vedem in urmatoarele zile pe cine mai luam.

Am fost in regula emotional dar ma intristeaza ca ceea ce am pregatit la acest meci nu a fost pus in practica. Nu am jucat ceea ce ne-am fi dorit, am avut o posesie si circulatie lenta, previzibila.", a spus Mirel Radoi dupa meci.

Modifică setările cookies