Laurentiu Reghecampf Concordia Chiajna Ionut Chirila Steaua Liga 1

PROPUNEREA lui Reghecampf! Gigi nici nu vrea sa auda de asa ceva! Un dinamovist ales de Reghe pentru banca Stelei:

Steaua a ramas fara Laurentiu Reghecampf, astfel ca deja 'fostul' antrenor a incercat sa-i propuna lui Becali un nume nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 08:50
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 09:02

Este vorba despre Ionut Chirila, care a antrenat ultima data la Chiajna, locul din care a venit la Steaua insusi Reghecampf.

PROPUNERE SI VIITOR

Gazeta anunta ca patronul nici nu a vrut sa auda despre asa ceva, mai ales ca nu-l place pe Chirila. Reghecampf ar fi vrut ca fiul marelui ziarist sportiv sa vina pe banca Stelei, mai ales ca sunt si prieteni.

Ionut isi petrece vacantele alaturi de familia Reghecampf si este bun prieten cu ambii soti. Daca el ar ajunge la Steaua, inseamna ca impresarul si fostul antrenor al Stelei si-ar pastra influenta la club.

Majoritatea jucatorilor Stelei sunt impresariati de Ana-Maria.

Chirila a fost dat afara de la Chiajna dupa doua meciuri considerate suspecte in acel moment: o restanta cu Steaua, scor (0-4) si prima etapa din retur (1-4), disputate la interval de doar cateva zile. Primarul Minea, seful Concordiei, a avut atunci mai multe declaratii in care isi arata nemultumirea pentru prestatia echipei sale si pentru felul in care Chirila a pregatit partidele cu Steaua.

Modifică setările cookies