Cristi Sapunaru Rapid Steaua Superliga

Propunerea care aprinde derby-ul! Sapunaru: "Daca nu vin stelistii la stadion, sa ne dea noua biletele, umplem Ghencea!"

Steaua - Rapid este primul mare meci al anului in fotbalul romanesc. Derby-ul e duminica, pe Ghencea, de la ora 20:30. Programul etapei AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015, 12:33
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2015, 12:56

Derby-ul de duminica are toate sansele sa se joace cu tribunele mai mult goale, dupa ce reprezentantii ambelor peluze ale Stelei au anuntat ca nu vor veni la meci.

Cristi Sapunaru are o propunere pentru oficialii Stelei: biletele ramase sa le fie cedate rapidistilor.

"Cred ca vor veni spectatori pe stadion, este un meci cu Rapid, rivala. Daca nu vin, treaba lor. Sa ne dea noua biletele, ca umplem noi stadionul daca ei nu vor sa vina."

"Pana la urma este un derby, asta e treaba conducerii, ei trebuie sa vina sa sustina echipa.", a declarat Sapunaru la DigiSport.

De meciurile cu Steaua se leaga cele mai intense trairi ale lui Sapunaru in fotbal.

"Am o amintire frumoasa si una urata. A fost acel 1-0, transformat in 0-3 la masa verde, dar si acel 5-1, care va ramane una dintre cele mai frumoase zile ale mele ca fotbalist."

1250 de bilete pentru rapidisti

Suporterii giulesteni vor primi 1250 de bilete din partea clubului Steaua la meciul de duminica.

"Clubul organizator al partidei de duminica va pune la dispozitia FC Rapid 1.250 de tichete de acces la partida ce se va disputa pe stadionul din cartierul Ghencea. Ele vor fi disponibile la Fanshop Rapid (Stadionul Giulesti) imediat ce vom intra in posesia acestora", scrie Rapid pe site-ul oficial.

Conform clubului Steaua, biletele acordate galeriei rapidiste costa 5 lei si se afla la peluza sud a stadionului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies