Propunere SURPRIZA pentru Steaua din Rusia: "E cel mai bun jucator din Romania" Ce jucator a ratat Steaua in vara:

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 16:53

	Propunere SURPRIZA pentru Steaua din Rusia: "E cel mai bun jucator din Romania" Ce jucator a ratat Steaua in vara:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Zhivko Milanov joaca la Tom Tomsk insa nu a uitat de cei 3 ani petrecuti in Romania, la Vaslui. Acesta a facut o propunere interesanta Stelei, care ar face o miscare super buna daca l-ar transfera pe Lucian Sanmartean.

"Ar fi bun pentru Steaua, pentru ca Sanmartean este pentru mine cel mai bun jucator din Romania", a spus Milanov pentru Digisport.

Milanov explica motivele pentru care nu a ajuns la Steaua, cu toate ca se intelesese cu Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf.
"In Romania m-am simtit mai bine, am stat 3 ani si jumatate, aici sunt de 5 luni, cred ca poate sa fie la fel ca la Vaslui. Eu am avut oferta de la Steaua si in iarna si in vara lui 2013. Eu m-am inteles cu Steaua, am vorbit cu domnul Gigi si cu Laurentiu Reghecampf, dar cei de la Vaslui nu au fost corecti. Am avut bani restanti, pe care ar fi trebuit sa-i primesc. Cred ca era mai bine, pentru ca Steaua juca in grupele Champions League. Eu am contract cu Tom Tomsk, am jucat toate meciurile in 6 luni si e greu sa vin inapoi", a spus Milanov.

Sanmartean era dorit de Al Ahli, insa arabii l-au transferat pe Eric, iar pentru jucatorul Vasluiului a mai ramas doar varianta Steaua, care este si ea destul de incurcata. Din cauza unor neintelegeri cu Vaslui, Steaua a renuntat la Sanmartean, cu toate ca il considera un jucator interesant.

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies