Liga 1

Propunere de ultimă oră pentru Sorescu: „Cineva oferă 1.7 milioane pe el!” Anunțul momentului 

Deian Sorescu este golgheterul din Liga 1 la ora actuală și cel mai bun jucător al lui Dinamo. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 21:20
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 21:21

Jucătorul de 23 de ani are deja cinci goluri înscrise în startul sezonului, fiind și cel mai bun om al „câinilor” de până acum. Dinamo se bazează să primească oferte bune pentru tânărul fotbalist, iar cu banii obținuți pe urma sa să scape de datorii. 

Prezent pe Arena Națională la meciul dintre Rapid și FCSB, Dumitru Dragomir, cel care a anunțat la 'Ora exactă în sport', în exclusivitate, transferul lui Cicâldău la Galatasaray, a dezvăluit că Dinamo va primi o ofertă importantă pentru Sorescu.

  • Propunere de ultimă oră pentru Sorescu: „Cineva oferă 1.7 milioane pe el!” Anunțul momentului

„Cred că bate Rapid cu 2-1, să mă înjure Gigi acum dacă vede. Nu înjură de sărbătoare, nici schimbări nu face. L-am văzut la marș, s-a dus operat acolo, bravo lui, e de felicitat pentru asta.

Nu am cunoștințe. Știu că un jucător de la Dinamo, o să oferteze cineva în jur de 1.7 milioane pe el. Cred că a ofertat astăzi. Nu din Liga 1, puțin de afară, cred că Dinamo îl va da dar peste două milioane. 

Sorescu face 7 milioane la această oră, reține ce vă spune un om care pricepe bine sportul ăsta. 

Moruțan nu este titular la naționala mare, el e titular la echipa mare și a jucat și de senzație. Începutul de campionat, a jucat extraordinar. Dacă eram Dinamo nu îl dădeam sub trei milioane, de la trei milioane în sus. Dacă eram ca el, fotbalist, sub 500 000 cel puțin salariu, nu m-aș duce. Sunt foarte puțini fotbaliști cu atâta forță în picioare și cu o capacitate de efort ieșită din comun”, a spus Dumitru Dragomir înainte de meci. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies