Liga 1

PROIECTUL noua Steaua prinde contur! Lacatus cere sprijinul lui Hagi si Popescu pentru CSA: "Vreau sa invat de la ei!" 

Marius Lacatus este seful noii echipe de fotbal a Armatei! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2016, 11:13
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2016, 11:13

Lacatus ii asteapta pe stelisti alaturi de el in noul proiect al CSA Steaua. Lacatus spera ca echipa sa ajunga in Liga I in 2020, iar pana atunci sa atraga toate gloriile clubului. Lacatus face apel chiar si la Hagi si Popescu, de la care vrea sa invete sa conduca un club.

"Am primit mai multe mesaje de sustinere decat ma asteptam. Vreau sa merg la Gica Hagi si Popescu, sa invat de la ei, daca vor avea timp sa ma invete. Ei au facut deja asta, Hagi e un exemplu",
a declarat Lacatus la 6 TV.

"Vom incepe din ianuarie. Acum caut sa contactez cat mai multi impresari de jucatori. Vreau sa aduc cat mai multi fosti stelisti care au facut performanta la Steaua sa fie alaturi de noi. Caut antrenori. Daca nu-i gasesc, ma bag si ca antrenor, dar cred ca voi gasi.

Avem nevoie de oameni care simt ceva pentru Steaua, pentru ca Liga a 4-a e altceva. Vor fi alte conditii decat cele cu care sunt ei obisnuiti. Conteaza insa linistea. Este termen lung. Vor lucra fara presiune. Cu salariu garantat lunar. Sigur suporterii vor fi alaturi de noi indiferent in ce liga jucam.

Vreau sa ajungem in Liga 1 si sa jucam in Ghencea. Acesta e obiectivul. Dar nu ne sperie faptul ca avem multi pasi grei de facut pana acolo", a adaugat Lacatus.

Modifică setările cookies