Liga 1

Profesionalism la Rapid :) 'Stiti ca baietii nu au facut greva, au zis ei asa, dar s-au dus prin PARCURI!' Efectul Rada si ce se intampla cu 'masa verde':

Bistrita 0-1 Rapid | Marian Rada stie care e cheia succesului la o echipa in insolventa. Vine chiar si cu detalii noi despre greva de la Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2013, 21:20
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2013, 21:23

"Baietii au vrut doar sa traga un semnal de alarma. Sa stiti ca baietii, cand nu s-au antrenat, au mers pe unde au stiut ei, prin parcuri, pe alte stadioane. Program individual, deci nu au pierdut pregatirea.

Au aratat si astazi ca sunt jucatori buni, le poate creste si cota. Eu nu pot sa-i opresc sa protesteze, e dreptul lor sa faca ceea ce cred ei ca trebuie sa faca. Sunt banii lor, sunt contractele lor. Maxim o amenda se poate aplica in acest caz, m-am uitat pe regulamente, nu putem pierde la masa verde.

Fanii sunt alaturi de noi, cu o zi inainte de meci au venit la ProRapid sa ne incurajeze, ma bucur ca sunt alaturi de noi, asa ceva eu nu am mai vazut la o echipa, mai ales cum e situatia noastra", a spus Marian Rada la DigiSport.


Modifică setările cookies