Probleme pentru una dintre echipele din playoff! Se anunță tăieri de salarii si reducerea bugetului de investiții

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Razvan Plesca Superliga Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 13 Mai 2023, 09:43
Data actualizarii: Sambata 13 Mai 2023, 09:46

Răzvan Pleşca, fost portar cu o vastă experiență în Superliga, anunț îngrijorător despre viitorul unei echipe aflate în playoff în acest sezon.

Fostul portar al lui Gaz Metan Mediaș a dezvăluit că Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ocupanta locului șase din playoff-ul Superligii şi finalista Cupei României, ar putea deveni din sezonul viitor o echipă de pluton, care va lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În ultimele sezoane, Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit să obțină rezultate notabile, depășind așteptările pentru o echipă cu puțină tradiție în fotbal. Cu toate acestea, conform spuselor lui Pleşca, Sepsi ar putea intra în regres începând cu sezonul viitor.

Pleșca: „Se cam scad investiţiile la Sepsi!”

Deși susține că pe Sepsi o așteaptă zile dificile, fostul portar este convins că Sepsi OSK va reuși să câștige Cupa României în acest sezon. Covăsnenii îi vor întâlni în finală pe cei de la U Cluj.

„Am înţeles că Sepsi nu va mai fi o echipă de play-off în viitor. Se cam scad investiţiile. Bine, până la urmă, şi investiţiile, şi performanţele obţinute de Sepsi au fost mult peste nivelul oraşului şi peste nivelul echipei, că nu are tradiţie în fotbal. Şi am înţeles că aşa, uşor, uşor, de anul viitor o să revină la un loc în play-out şi la lupta pentru evitarea retrogradării.

Nu sunt singur că nu sunt eu conducător la Sepsi, dar aşa se aude. Eu cred totuşi că vor încheia frumos această serie şi vor câştiga Cupa României”, a spus Răzvan Pleşca, potrivit Primasport.

Sepsi OSK ocupă locul șase în playoff-ul Superligii, cu 26 de puncte, reușind o singură victorie și două egaluri în această etapă a campionatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!