Miercuri 16 Mai 2018, 17:07

Qaka a trecut testele dupa a doua incercare si a semnat cu Steaua! CLAUZA 20 de milioane! Ce salariu ii da Becali


	Qaka a trecut testele dupa a doua incercare si a semnat cu Steaua! CLAUZA 20 de milioane! Ce salariu ii da Becali

Qaka e jucatorul Stelei pentru urmatorii 5 ani.

Kamer Qaka a venit aseara la Bucuresti pentru a pune la punct ultimele detalii inaintea semnarii contractului cu FCSB.

Albanezul a facut dimineata vizita medicala, dar doctorii n-au fost convinsi sa-i dea avizul pentru transfer. Lui Qaka i s-a cerut un set suplimentar de teste, Mijlocasul a fost din nou la clinica pe unde a trecut si in prima parte a zilei. Investigatiile au iesit bine de aceasta data, astfel ca mijlocasul a luat OK-ul de care avea nevoie.

In aceasta seara, Qaka a devenit oficial jucatorul Stelei. A semnat pe 5 sezoane, cu o clauza de reziliere in valoare de 20 de milioane de euro. Becali ii da 12 000 de euro pe luna salariu in primul an de contract. Suma lunara va creste cu 1000 de euro in fiecare an al acordului cu FCSB!

"Sunt foarte bucuros, inseamna enorm acest transfer. Abia astept sa joc la Steaua, sper sa o fac si in Champions League" a fost prima declaratie a albanezului din postura de jucator al Stelei.

“Sunt foarte fericit ca am semnat cu cel mai mare club din Romania. Sper din tot sufletul sa am evolutii bune si sa am parte, alaturi de noii mei colegi, de bucurii foarte mari si de cat mai multe trofee. Abia astept sa incepem pregatirea si sa joc primul meu meci in tricoul ros-albastru”, a mai spus jucatorul pe site-ul FCSB.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Kamer Qaka

Bilanțul deceselor din cauza gripei a crescut la 14. Ultimul caz, confirmat în Capitală