Keseru, cumparat DEFINITIV de al Gharafa de la Steaua pentru 3 milioane de euro! Probleme cu viza pentru golgheterul Romaniei

Keseru, cumparat DEFINITIV de al Gharafa de la Steaua pentru 3 milioane de euro! Probleme cu viza pentru golgheterul Romaniei

Claudiu Keseru ajunge cu intarziere in Qatar pentru a semna cu Al Gharafa. 

Fostul golgheter al Stelei a plecat aseara spre Qatar, insa nu a ajuns foarte departe. Keseru a avut probleme cu viza si a inoptat pe aeroportul din Istanbul, unde trebuia sa schimbe avionul.

Keseru n-a reusit sa-si rezolve problema la Istanbul, a innoptat acolo iar azi a zburat spre Germania. El va decola de la Munchen catre Doha, acolo unde va efectua direct vizita medicala in aceasta seara. 

Keseru nu va mai fi imprumutat de Al Gharafa pana in vara ci cumparat definitiv de la Steaua pe 3 milioane de euro, iar golgheterul va semna un contract pe doi ani si jumatate, a aflat sport ProTV. 

Keseru a marcat 30 de goluri in 2014 la Steaua si nationala. 

Intre timp, Al Gharafa i-a facut loc lui Keseru in echipa. Fostul golgheter al lui Lyon, Lisandro Lopez, a fost pus pe liber astazi! Keseru are cale libera spre postul de titular in echipa araba. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies