"Probabil ca Steaua dorea o retrogradata in finala! Bataie de joc in direct. Am fost arbitrati de o brigada de smecheri"

"Probabil ca Steaua dorea o retrogradata in finala! Bataie de joc in direct. Am fost arbitrati de o brigada de smecheri"

Ionut Negoita a luat foc dupa eliminarea lui Dinamo din Cupa Ligii. 

Dinamo visa la o finala in Cupa Ligii cu Steaua, insa elevii lui Rednicu au obtinut doar o remiza la retur dupa 0-3 in tur. Negoita acuza dur arbitrajul din aceasta seara. Oltean a fost eliminat dupa deschiderea de scor, in schimb Balgradean a fost iertat dupa ce a comis intentionat hent in afara careului. Patronul lui Dinamo crede ca Steaua ar avea o legatura cu arbitrajul din aceasta seara. 

 

"Bataie de joc in direct. O echipa de smecheri ne-a arbitrat. Nu dai rosu care se vede din avion iar noua ne dai un rosu discutabil. Sa-si faca treaba corect. Mi se pare cheful de a mai investi in fotbal. Propun sa fie doar echipe finantate de la stat cum e Chiajna. 

Scorul din tur ni-l asumam, dar si acolo au fost greseli, au trimis un arbitru subtirel. Am inceput bine, cum am dat un gol si au vazut ca avem sanse, bineinteles ca ne-au eliminat un om. E bataie de joc, lipsa de respect si vom face sesizare si probabil ca Steaua isi dorea sa joace finala cu o echipa care va retrograda, ceea ce mi se pare foarte trist. Oameni foarte mici care se bucura de lucruri mici. In loc sa ni se dea sansa de a juca pe bune, de a juca corect si a incuraja oamenii care investesc corect in fotbal si nu de la stat. Sunt curios ce va pati aceasta brigada de arbitri care nu ne-a lasat sa trecem ed aceasta etapa. Nu e corect sa-si faca anumiti smecheri pentru interesele lor. 

Chiajna a primit 13 penalty-uri in ultima perioada. Nu inteleg cine are interes sa ajute aceasta echipa, nu e problema mea. Dar hai sa fim corecti, rezonabili, echidistanti", a declarat Ionut Negoita. 

 

"Steaua s-a speriat de noi, au vazut ca suntem aproape si au zis sa joace finala cu o echipa care va retrograda. Nu stiu daca au vreo legatura sau nu, dar fac niste conexiuni. Noi am fost in aceasta seara bataia de joc a unei brigade de smecheri", a mai spus Negoita. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies