Primul semn ca George Copos NU VREA sa plece de la Rapid! S-au blocat NEGOCIERILE dupa 7 zile de discutii! Fanii au innebunit!

Autor: Sport.ro
Luni 05 Noiembrie 2012, 17:36

	Primul semn ca George Copos NU VREA sa plece de la Rapid! S-au blocat NEGOCIERILE dupa 7 zile de discutii! Fanii au innebunit!

George Copos a reluat mai vechea 'strategie' de vanzare a clubului din Giulesti, iar fanii au reactionat.

Copos a inceput discutiile in urma cu o saptamana cu cei care ar urma sa preia clubul. Cativa investitori care doresc sa vina la echipa, care vor sa schimba staff-ul tehnic si care ar urma sa-l faca uitat pe Copos dupa aproape 20 de ani la Rapid.

Insa patronul din Giulesti face exact ca in alte dati cand a spus ca vrea sa vanda. Daca la inceput el considera ca merita 15 milioane de euro pentru a pleca de la echipa, pretentiile sale au crescu.

Acum, Copos cere 19 milioane de euro, cat considera ca ii datoreaza clubul pe care l-a imprumutat in acesti ani. Ceilalti actionari care ar urma sa vina in Giulesti spun ca nu vor sa mai discute pana cand patronul actual nu-si reduce pretentiile.

Lui George Copos i s-a propus si varianta de a-si recupera din bani patrand drepturile federative in cazul unora dintre jucatorii din echipa, adica sa incaseze banii atunci cand vor fi vanduti.

Fanii au reactionat intre timp. Ei vor fi foarte putini la stadionul din Giulesti, la meciul cu Astra, doar cateva sute. Mai mult, au scris pe fatada uneia dintre cofetariile lui Copos mesaje prin care il 'invita' pe patron sa lasa echipa.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT