Primul oltean care il sfatuieste pe Baluta sa mearga la Steaua: "Sa faca alegerile cu capul, nu cu sufletul!"

Primul oltean care il sfatuieste pe Baluta sa mearga la Steaua: "Sa faca alegerile cu capul, nu cu sufletul!"

Autor: Sport.ro
Marti 02 Ianuarie 2018, 10:15

Alexandru Baluta este unul dintre cei mai curtati jucatori din Liga 1. Fotbalistul Craiovei a avut o evolutie foarte buna in prima parte a sezonului si a atras atentia asupra sa.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Steaua este unul dintre cluburile care il doresc pe Baluta, insa oltenii nu ar vrea sa-l cedeze la echipa lui Becali dupa episodul cu Andrei Vlad.

Sorin Cartu, fost antrenor si la Craiova si la Steaua, este sigur ca daca Steaua va activa clauza de reziliere stabilita de Craiova transferul se va face. Iar jucatorului ii recomanda sa faca alegerile care il ajuta in cariera.

"Fiti sigur ca aceste discutii nu sunt intamplatoare. Nu vorbesc neaparat de proverbul ca 'nu iese fum fara foc', dar daca se vorbeste de plata clauzei, fii convins ca cineva a intrebat: 'Bai, daca iti platesc clauza...'. Nu o sa plateasca clauza si Baluta sa nu vrea vina. Băluţă are o clauza de reziliere. Daca cineva ii plateste clauza a plecat. Poti sa te opui? Meseria lui Baluta este cea de fotbalist profesionist. Principiul unui profesionst este sa castige bani si sa faca alegerile cu capul, nu cu sufletul. Nimeni nu-ti da de mancare mai tarziu, el trebuie sa se gandeasca ce va face cand nu va mai juca fotbal. Eu am jucat in tara doar la Craiova. Am avut oferte de peste tot, chiar şi de la Steaua, dar am rămas la Craiova",
a declarat Sorin Cartu pentru Fanatik.

Craiova i-a stabilit clauza de reziliere lui Baluta la 5 milioane de euro. Initial, jucatorul avea o clauza de doar 3 milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT