Superliga

Primul care aplauda plecarea lui Tanase de la Steaua: "Nu e vreun Balaci, Hagi, Dobrin sau Dumitrache" Cine il inlocuieste

Steaua - ASA in Supercupa Romaniei, miercuri de la 21:00 la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2015, 16:24
Data actualizarii: Sambata 04 Iulie 2015, 16:29

"Mare pierdere nu e, vedeti-va de treaba. Au cu cine sa-l inlocuiasca. Stanciu, de exemplu, poate sa-l inlocuiasca foarte bine. Echipa nationala? N-a prea rupt stacheta la echipa nationala pana acum, asa ca... Daca o sa joace foarte bine acolo, il va chema, ca e inca tanar. Nu e vreun Balaci, Hagi, Dobrin, Dumitrache... E un fotbalist bunicel care s-a dus in China dupa bani, ca majoritatea oamenilor care gandesc bine in aceasta lume", a spus Dragomir la Dolce Sport.

Acesta a comentat transferul lui Tanase, care a ales sa mearga in China la Tianjin Teda, acolo unde va primi un salariu de 4 ori mai mare decat cel pe care il avea in Ghencea, urmand sa incaseze in jur de 1 milion de euro pe an cu tot cu prime.

Tanase va fi inlocuit de Stanciu in prima echipa, considera Dragomir, insa Radoi l-a folosit pe Chipciu pe banda stanga in ultimele meciuri amicale.

Steaua poate insa sa forteze achizitionarea unui jucator de banda pentru a-l suplini pe Tanase, printre tinele Stelei fiind Martinus, cu care Steaua nu s-a inteles din cauza clauzei de reziliere de 10 milioane de euro si Tanase, jucatorul lui Gica Hagi de la Viitorul, care a mai fost in atentia Stelei si in urma cu 2 sezoane.

Modifică setările cookies