Primele transferuri ale lui Stoican la Dinamo? Antrenorul "cainilor" a pus ochii pe doi jucatori de Champions League: "Au aratat deja ca au valoare"

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Septembrie 2013, 08:59

	Primele transferuri ale lui Stoican la Dinamo? Antrenorul "cainilor" a pus ochii pe doi jucatori de Champions League: "Au aratat deja ca au valoare"

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Antrenorul lui Dinamo a laudat doi dintre jucatorii Otelului, pe care ii considera cei mai buni oameni din echipa pe care o va intalni in aceasta etapa.

Conducerea nu a facut niciun transfer dupa venirea lui Stoican, tehnicianul mostenind lotul lasat de Gigi Multescu.

"Ne asteapta o partida dificila din cauza faptului ca Otelul are în componenta jucatori care au demonstrat ca au valoare.
Chiar au fost oferte pentru unii dintre ei, ma refer la Iorga si Giurgiu, doi jucatori foarte foarte importanti. Nu cred ca mai trebuie sa demonstreze ceva, si ei sunt constienti de valoarea lor.", a spus Stoican inainte de meciul direct cu Otelul Galati.

Antrenorul lui Dinamo crede ca echipa poate avea rezultate, insa nu se poate obtine nimic fara foarte multa munca: "Trebuie sa fim modesti, sa muncim mult, pentru ca numai asa putem obtine rezultate bune. Toata lumea asteapta de la noi lucruri minunate pe care nu le putem realiza fara multa munca.
Îmi doresc sa am un debut cu dreptul în campionat, sa avem un scor prin care sa ne revina moralul, dar si sa practicam un fotbal frumos", a declarat Stoican la conferinta de presa.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT