Liga 1

Primele mutari ale Rapidului dupa ce Copos a vandut echipa! Doi IDOLI se pot intoarce chiar de la barajul cu Chiajna: "Oricine si i-ar dori!"

►Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2013, 08:15
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2013, 16:11

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cumparat Rapidul de la George Copos, actele fiind semnate luni seara. Noii finantatori au planuri importante cu echipa, dorind sa o readuca in top in Romania - primul pas este meciul de baraj de sambata contra celor de la Concordia Chiajna.

Cum lotul Rapidului este in acest moment destul de 'subtire', noii finantatori vor sa faca doua mutari importante pana la meciul de baraj - vor sa-i aduca pe fostii idoli din Giulesti, Daniel Niculae si Cristi Sapunaru!

Cei doi jucatori sunt liberi de contract dupa ce si-au incheiat intelegerile cu Kuban Krasnodar, respectiv Real Zaragoza. Fundasul dreapta are insa mai multe oferte din Italia iar team managerul Rapidului, Danut Perja, nu credea ca cei doi vor accepta sa vina la Rapid chiar si numai pentru a ajuta echipa la baraj.

"Ce club nu si-ar dori sa-i aiba la un meci pe Daniel Niculae si pe Sapunaru, dar nu cred ca se va intampla acest lucru. De ce spun asta? Pentru ca au o cariera in fata, vor sa castige alti bani si exista destule motive, se pot accidenta, nu sunt pregatiti suta la suta. Este un risc prea mare pentru ei, cu toate ca noi ne-am bucura, dar nu cred ca este posibil asa ceva" spunea Perja in urma cu cateva zile.

O data cu vanzarea Rapidului insa, incertitudinea s-a risipit iar noii finantatori vor sa incerce din nou sa-i convinga pe Sapunaru si Niculae sa joace in meciul cu Concordia. Zamfir si Cristescu urmeaza sa vorbeasca astazi cu jucatorii Rapidului despre planurile de viitor ale echipei

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies