Primele imagini cu antrenorul Mirel: Radoi, cu teancul de caiete dupa el! Stelistii au ajuns in primul cantonament al verii

Doar o saptamana de vacanta au avut stelistii dupa un sezon istovitor, la finalul caruia au reusit sa castige o tripla istorica pentru club. Jucatorii echipei din Ghencea s-au reunit astazi pentru vizita medicala, dar si pentru deplasarea in primul cantonament al verii.

Cu un antrenor si un staff nou, stelistii au facut deplasarea la Sacele, langa Brasov, unde se vor pregati pentru noul sezon. O parte dintre jucatorii campioanei sunt intr-un alt cantonament, cel al echipei nationale, in vederea meciului cu Irlanda de Nord.

Delegatia Stelei va fi cazata, in perioada 8-19 iunie, in Sacele si isi va desfasura antrenamentele in cadrul bazei Forex, din Brasov.

Cel de-al doilea cantonament va avea loc in perioada 22 iunie - 4 iulie, in Austria. Steaua va fi cazata in Werfenweng, localitate aflata in regiunea Tirol.

Deocamdata nu s-au stabilit meciurile amicale pe care Steaua le va sustine in aceasta vara. Primul meci oficial din noul sezon va fi Supercupa Romaniei cu ASA Targu Mures, pe 8 iunie, meci transmis in direct la ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies