Liga 1

Prima reacție a lui Nicolo Napoli, după intrarea în al optulea mandat la FCU Craiova

FCU Craiova l-a numit pe Nicolo Napoli în funcția de antrenor principal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 08:09
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 08:16

După despărțirile de Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, FCU Craiova și-a prezentat oficial noul antrenor. Nicolo Napoli a semnat cu echipa din Bănie pentru a opta oară în carieră.

Acesta a ajuns de ceva timp la un acord cu noul său club, însă numirea a avut loc abia marți, 11 ianuarie. El a vorbit despre revenirea la echipa promovată, la finalul sezonului precedent, în prima divizie.

Familia Mititelu m-a sunat pentru a reveni la Craiova. Încercăm împreună cu staff-ul, cu fotbaliștii, cu președintele și proprietarul să salvăm echipa de la retrogradare. Acesta este obiectivul, pentru că e greu să ajungem în play-off. Mereu am fost alături de această echipă.

Sunt legat de această echipă, pentru că mi-a dat multe. Sper ca suporterii să se apropie de echipă. Și eu, și societatea, și echipa, avem nevoie de suporteri. Eu pregătesc fiecare meci pentru victorie. Încerc să-mi fac meseria cât mai bine. Avem un lot bun, dar mai avem nevoie de un fundaș central, un atacant.

Vom vedea… așteptăm să se ridice interdicția la transferuri. Încercăm încă de la primul meci să facem un joc bun”, a declarat Nicolo Napoli, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies