PRIMA reactie a lui Hamza dupa ce Steaua l-a RATAT: "Mi-au spus ca ma suna si nu m-au mai sunat! Ce, ei au avut caracter?!"

PRIMA reactie a lui Hamza dupa ce Steaua l-a RATAT: "Mi-au spus ca ma suna si nu m-au mai sunat! Ce, ei au avut caracter?!"

Steaua l-a ratat pe Hamza, care a semnat cu Lodogorets.

Dupa ce presedintele clubului, Valeriu Argaseala l-a acuzat pe Hamza ca e neserios, jucatorul lui Ludogorets a reactionat intr-un interventie la Digi.

"CE, EI SUNT SERIOSI?!"

"Va dati seama ce caracter are. Eu le-am spus ca putem sa renegociem, dar cu o conditie: sa discutam fata in fata si dupa ce ne intelegem, sa semnam contractul. Dar eu au facut o licitatie. Dupa ce am negociat foarte multa vreme, duminica am discutat cu avocatul pana seara, am stabilit toate detaliile... In Sofia, dupa 3 ore mi-a spus agentul ca ii da Ludogorets mai mult si ca nu mai vine la Steaua. Ne-a bulversat pur si simplu.

E prima data cand mi s-a intamplat asa ceva. Aseara, Hamza incerca sa ma convinga sa semnez prin fax. Imi spunea ca e un om de mare onoare, ca e sincer, ca respecta cuvantul. Probabil ca el stia de ieri ca va semna cu Ludogorets", a declarat Argaseala la Dolce Sport.

Reactia lui Hamza:

"Am semnat acum 15 minute cu Ludogorets, totul este incheiat. Am auzit ce a spus Steaua, dar ei au avut caracter cand au venit acum doua sapatamani sa discute de Luchin si nu au vrut sa-si arate intentiile, nici sa ma bage in seama?

Ne-am vazut, ne-am salutat, eu cu Argaseala. El mi-a cerut numarul de telefon, mi-a spus ca ma suna si nu m-a mai sunat. O perioada lunga nu am mai aflat nimic.

Abia cand au vazut ca au cazut cu Ludogorets si-au dat seama ca sunt interesati de mine, au venit sa vada un meci de-al lor si atunci si-au adus aminte de mine. Au negociat cu mine, insa era prea tarziu.

Eu eram de acord cu Steaua pentru contract, insa ei nu erau de acord cu Botev pentru suma de transfer. Lodogorets a facut totul in doua-trei zile, asta inseamna club serios, care nu pierde saptamani intregi pentru a face un transfer", a spus Hamza.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies