Gabi Tamas Petrolul Ploiesti Superliga

Prima reacție a lui Gabi Tamaș după apariția înregistrării în care îi înjura pe fanii Petrolului: „Cine mă cunoaște știe că mai și înjur!” 

Gabriel Tamaș (38 ani) și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești după înfrângerea suferită cu FCSB, scor 0-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 15:43
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 15:45

Fundașul a decis să plece de la gruparea ploieșteană după înfrângerea de pe „Ilie Oană”, nemulțumit de rezultat, dar și de jocul echipei. Ulterior, pe internet a apărut o înregistrare în care Gabi Tamaș a fost surprins având un derapaj grosolan la adresa suporterilor Petrolului, folosind cuvinte greu de reprodus. 

Declarațiile lui Gabi Tamaș după derapajul la adresa suporterilor 

Gabi Tamaș a oferit o primă reacție în legătură cu înregistrările apărute în presă, oferind detalii legate de contextul discuțiilor. Acesta a dezvăluit că au fost conversații ce au avut loc după înfrângerea cu FCSB, la nervi, nemulțumit de meciul pierdut. Totodată, fundașul își asumă limbajul pe care l-a avut și și-a cerut scuze pentru el. 

„Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont ca era în derby al României, adversarii erau într-o situație dificila. Îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. Dupa cum știți, mie îmi place sa câștig, iar când pierd ma duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos. Suntem sportivi, câteodată mai dam un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urat, suntem oameni.

Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine ma cunoaște știe ca mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe ca am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o data pentru aceasta ieșire la nervi, sunt un jucător care am dat totul pentru echipa, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la aceasta situație”, a declarat Gabriel Tamaș pentru ziarulincomod.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!