Prima reactie a lui Dan Petrescu dupa revenirea la CFR: "Nu stiam de ce ma vor intr-una!" Motivul pentru care negocierile au durat atat de mult

Prima reactie a lui Dan Petrescu dupa revenirea la CFR: "Nu stiam de ce ma vor intr-una!" Motivul pentru care negocierile au durat atat de mult

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost numit oficial in cursul zilei de astazi si a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Alin Minteuan va ramane in staff-ul CFR-ului si va fi secundul lui Petrescu.

Petrescu a explicat si de ce negocierile au durat atat de mult. Nu intelegea de ce ardelenii sunt interesati de el in conditiile in care echipa era pe primul loc si avea evolutii foarte bune. De asemenea, Petrescu nu era 100% convins ca o revenire in Liga 1 ar fi oportuna pentru el.

"Nu stiam de ce ma vor intr-una, mai ales ca echipa mergea bine, avea rezultate. Nu eram sigur daca era bine sa ma intorc si de aceea au decurs asa greu si negocierile. Dar, cand patronul pleaca in vacanta in Dubai si apoi te trezesti cu el la usa, inseamna ca intr-adevar te vrea si atunci e clar ca trebuie sa mergi, nu mai ai cum sa refuzi. Nu, ca ma simt obligat, dar cand te vrea cineva cu adevarat, trebuie sa mergi. E greu cu fusul orar, cu readaptarea, dar nu am timp de asa ceva. Pentru noi urmeaza 8 finale si cel putin doua meciuri in Cupa Romaniei!", a declarat Dan Petrescu pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va funcționa pașaportul de vaccinare în UE. Proiectul, dezbătut la Bruxelles
BRAT

Modifică setările cookies