Prima oferta SCRISA pentru Alexe! Cluburile din Germania se bat pe el, agentii nu-l lasa! Cine ofera 2 milioane pentru dinamovist:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Mai 2013, 12:07

	Prima oferta SCRISA pentru Alexe! Cluburile din Germania se bat pe el, agentii nu-l lasa! Cine ofera 2 milioane pentru dinamovist:

►"Bataia Maxima" cu Morosanu, Atodiresei, Ciobanu si Benny, sambata 22:00 IN DIRECT de la Craiova, la Sport.ro si Voyo.ro!

Dinamo n-a impresionat in acest sezon, dar Marius Alexe a intrat in atentia unor cluburi importante din Germania. Dar o nou-promovata a facut prima oferta scrisa pentru atacantul dinamovist dupa ce l-a urmarit la derby-ul cu Steaua.  

Eintracht Braunschweig cauta intariri pentru sezonul urmator pe prima scena si oferta intre 1,5 si 2 milioane de euro pentru Alexe, anunta ProSport.

Werder Bremen si Borussia Mönchengladbach il monitorizeaza si ele de mai mult timp pe atacant si sunt gata sa faca o oferta.

ProSport mai scrie insa ca in acest moment, transferul lui Alexe in Germania este blocat din cauza firmei de impresariat detinuta de fratii Becali. Ei n-au contacte cu piata nemteasca si vor sa-l duca pe Alexe in Italia, acolo unde au cei mai multi parteneri de afaceri.

Alexe a mai fost dorit in trecut de Cesena si Chievo, dar si de Galatasaray sau Besiktas. "Sunt pregatit sa plec intr-un campionat mai puternic, simt ca pot sa fac fata", a declarat recent Alexe.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT