Prima colosala ratata de stelisti dupa ce au fost eliminati din Liga Campionilor. Cat le dadea Gigi Becali daca ajungeau in grupe

Prima colosala ratata de stelisti dupa ce au fost eliminati din Liga Campionilor. Cat le dadea Gigi Becali daca ajungeau in grupe

STEAUA - ROSENBORG ESTE JOI, ORA 21:00, IN DIRECT LA PROTV

Calificarea in grupele Champions League le-ar fi adus stelistilor prime importante. Astfel, jucatorii ce au contribuit decisiv la castigarea titlului si la calificarea in grupele Ligii urmau sa primeasca 150.000 de euro, iar ceilalti in functie de cat au jucat, ajunga Gazeta.

Jucatorii care urmau sa incaseze bonusul cel mare erau Varela, Stanciu, Chipciu si Adi Popa, restul urmand sa primeasca mai putin, in jur de 100.000 de euro, majoritatea titularilor fiind adusi in aceasta vara, in timp ce oamenii care au cucerit titlul au plecat de la Steaua, printre acestia numarandu-se Arlauskis, Latovlevici, Prepelita, Bourceanu, Tanase sau Rusescu.

De altfel, in afara de Varela, Popa si Chipciu, niciun titularul de anul trecut nu se mai gaseste in primul "11" si in acest an.

Steaua 2014: Arlauskis - Rapa, Varela, Papp, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu - Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu

Steaua 2015: Cojocaru - Alcenat, Varela, Tosca, Guilherme - Muniru, Tahar/Breeveld - Popa, Chipciu, Hamroun - Tade

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies