Previziunea de la miezul noptii a lui Mitica, inainte de Steaua-Dinamo:"Steaua fuzioneaza cu Viitorul. Vedetele, lasate sa plece"

Previziunea de la miezul noptii a lui Mitica, inainte de Steaua-Dinamo:"Steaua fuzioneaza cu Viitorul. Vedetele, lasate sa plece"

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Fostul presedinte de la LPF, Mitica Dragomir, anunta pe site-ul sau personal, Oracolul de la Balcesti, de o posibila fuziune intre Steaua si Viitorul. Conform surselor lui Dragomir, aceaasta varianta se discuta de ceva vreme iar patronul Gigi Becali ar fi transmis din inchisoare ca este de acord: "Nu mai vreau sa le maresc salariile ca sa-i tin la Steaua, sa plece. Vom face o noua echipa" ar fi spus seful de la Steaua.

Astfel, conform informatiilor publicate de Dragomir, "vedetele echipei vor fi lasate sa plece in cazul in care vor avea oferte". Printre cei vizati sunt Latovlevici, Szukala, Gardos, Pintilii, Tanase sau Chipciu, jucatori pentru care Steaua ar primi bani frumosi dupa ce au jucat in Liga Campionilor si in eventualitatea in care Steaua ar castiga un nou titlu. Pe langa acestia, Tatarusanu, Piovaccari si Georgievski vor pleca sigur la vara.

Astfel, noua formatie in cazul in care previziunea lui Mitica Dragomir s-ar transforma in realitate ar fi alcatuita din jucatori precum Keseru, Stanciu, Iancu si jucatori de la Viitorul si pusti de la juniorii Stelei. In plus, primaria Voluntari ar putea da o mana de ajutor punand la dispozitie baza de pregatire si ar construi un hotel pentru jucatori.

Dumitru Dragomir nu este la prima ipoteza fantezista lansata - ramane de vazut cat de mult s-au "racit" sursele lui Dragomir dupa ce a parasit Liga.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies