Superliga

Presiune maxima inainte de startul sezonului! "Am vorbit cu Becali acum o luna, mi-a spus ce obiectiv are Radoi".

Steaua incepe sezonul oficial miercuri la ProTV, in Supercupa cu ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iulie 2015, 15:41
Data actualizarii: Duminica 05 Iulie 2015, 15:44

Steaua a dorit sa ii transfere pe Lung si Budescu de la Astra, iar apoi pe De Amorim. Niciunul dintre cei trei nu a ajuns in cele din urma in Ghencea, patronul Astrei preferand sa ii pastreze la echipa, desi Becali oferise 3 milioane de euro pentru cei trei jucatori.

Sumudica, antrenorul Astrei, a declarat ca Becali i-a stabilit un obiectiv incredibil lui Radoi in Liga Campionilor: primavara europeana, lucru ce nu s-a mai intamplat in fotbalul romanesc in formatul actual al competitiei.

"Steaua a pierdut jucatori importanti, precum Prepelita si Rusescu. Si Latovlevici e o pierdere, chiar daca nu mai jucase in ultimul timp. Plus Arlauskis. Si Tanase e o pierdere pentru Steaua. El nu era un marcator, dar a fost un jucator bun pentru Steaua, scotea om din joc, crea superioritate. Eu cand am vorbit cu Gigi Becali acum o luna, cand discutam despre transferuri intre Steaua si Astra, imi spunea ca pe el il intereseaza calificarea in primavara europeana, nu doar calificarea in grupe. Deci va dati seama ce presiune e pe Mirel Radoi", a declarat Sumudica la Dolce Sport.

Modifică setările cookies