21 2011 07:15

Moraes, ultima strigare! "Ultima oferta, altfel ma reorientez!" Vezi ce conditii pune Becali:


	Moraes, ultima strigare! "Ultima oferta, altfel ma reorientez!" Vezi ce conditii pune Becali:

Dupa ce l-a dat pe Stancu la Galata, Steaua cauta disperata un atacant pe masura care sa-l inlocuiasca pe gogheterul din Ghencea. Moraes pare cea mai buna varianta, iar stelistii trag tare pentru a grabi transferul acestuia.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Cu banii de la Galata luati pe Bogdan Stancu, Gigi Becali nu mai are probleme financiare si poate sa-i dea lui Jean Padureanu banii pe care ii cere acesta pe Moraes. Padureanu spune ca asteapta oferta in scris a Stelei, in vreme ce Gigi spune ca s-a saturat de atatea negocieri. "Ultima oferta este de 700.000 de euro pentru Bistrita, 300.000 de euro pentru jucator la semnatura, plus salariu de 10.000 de euro pe luna. Daca accepta, de maine poate sa vina la Steaua. Daca nu, ne vom reorienta spre alti jucatori", spune Gigi Becali.

Cum insa si Padureanu stie ca acum Steaua are bani dupa transferul lui Stancu, bistritenii nu lasa la pret, ci incearca sa-l forteze pe Becali, scrie ProSport. "Moraes are oferte din Germania. Daca Steaua nu se grabeste sa faca propunerea concreta, plec spre Germania", spune tatal lui Moraes, care ii este si impresar.

5 comentarii
 • 21 2011
  sdad Esti satul de scandalurile si balacariile din fotbal si vrei sa vezi si tu stiri si noutati calumea din sport intra pe ht tp://badaradrianeugen. w o r d pre ss. com (sterge spatiile libere)
 • 21 2011
  SIMONA STEAUA AZI ATAC-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ARE.CINE VINE NU STIU DA TREBUIE LUAT CAT MAI IUTE CINEVA.
 • 21 2011
  steaua Nea gigi cumpara-l pe Santiago García Striker (MS), 20 Years 900.000 € in 15 meciuri a dat 15 goluri!!!!!!! joaca la national montevideo!!!!!
 • 21 2011
  Adi Te invit să intri în Clubul meu privat de p o k e r din Home G a m e s o n l i n e. - Dacă nu-l ai deja, descarcă softul gratuit de la www . pokerstars . com - Deschide lobby-ul principal, apoi dă click pe secţiunea Home G a m e s - Dă click pe butonul 'Intră într-un Club de p o k e r ' - Introdu numărul de ID al Clubului meu: 110812 - Introdu Codul de invitaţie: Hyundai_i30 Gata! Imediat ce ţi-am aprobat cererea de intrare, vom fi gata să începem să jucăm o n l i n e împreună în Home G a m e s.
 • 21 2011
  wii Moraes valoreaza toti bani si CU ASTA BASTA !!!!!
 • 21 2011
  UnuSimplu De acord!
Concluziile îngrijorătoare ale FMI după vizita în România. Avertismentul transmis
BRAT