Vineri 21 Ianuarie 2011, 07:15

Moraes, ultima strigare! "Ultima oferta, altfel ma reorientez!" Vezi ce conditii pune Becali:


	Moraes, ultima strigare! "Ultima oferta, altfel ma reorientez!" Vezi ce conditii pune Becali:

Dupa ce l-a dat pe Stancu la Galata, Steaua cauta disperata un atacant pe masura care sa-l inlocuiasca pe gogheterul din Ghencea. Moraes pare cea mai buna varianta, iar stelistii trag tare pentru a grabi transferul acestuia.

Cu banii de la Galata luati pe Bogdan Stancu, Gigi Becali nu mai are probleme financiare si poate sa-i dea lui Jean Padureanu banii pe care ii cere acesta pe Moraes. Padureanu spune ca asteapta oferta in scris a Stelei, in vreme ce Gigi spune ca s-a saturat de atatea negocieri. "Ultima oferta este de 700.000 de euro pentru Bistrita, 300.000 de euro pentru jucator la semnatura, plus salariu de 10.000 de euro pe luna. Daca accepta, de maine poate sa vina la Steaua. Daca nu, ne vom reorienta spre alti jucatori", spune Gigi Becali.

Cum insa si Padureanu stie ca acum Steaua are bani dupa transferul lui Stancu, bistritenii nu lasa la pret, ci incearca sa-l forteze pe Becali, scrie ProSport. "Moraes are oferte din Germania. Daca Steaua nu se grabeste sa faca propunerea concreta, plec spre Germania", spune tatal lui Moraes, care ii este si impresar.

Anchetă după ce un protestatar afectat de gaze a murit 9 zile mai târziu la spital, în Teleorman