Solutia LPF pentru ultima etapa a sezonului: vor fi doua trofee de campioana, unul la Targu Mures si celalalt la Iasi

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2015, 16:31
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2015, 16:33

Daca bate la Iasi, Steaua castiga al treilea campionat la rand. Relatia dificila cu suporterii ii indeparteaza insa pe ros-albastri de Bucuresti. Chiar daca vor castiga titlul, jucatorii nu se vor bucura alaturi de fanii lor de acasa!

UPDATE: LPF a hotarat sa mai faca o replica pentru trofeul de campioana. Vor fi doua trofee, unul la Targu Mures si celalalt la Iasi.


Steaua a cerut ca party-ul de titlu sa aiba loc la Iasi, pe stadionul lui CSMS. Gazeta Sporturilor scrie ca trofeul, medaliile si tricourile vor fi primite de fotbalisti imediat dupa meci, in cadrul unei festivitati care putea sa aiba loc fara nicio problema la Bucuresti, in oras sau pe Arena Nationala.

Conducerea Stelei s-a temut ca premierea sa nu aiba parte de acelasi entuziasm scazut din partea fanilor cum au avut meciurile echipei din 2015. Miile de fani care umpleau Bucurestiul dupa marile momente ale Stelei sunt doar amintiri pe care suporterii nu le mai vad posibile pana cand Becali nu va reintra in posesia brandului de la CSA!

CSMS Iasi - Steaua se joaca joi, de la 20:00, in acelasi timp cu Tg. Mures - Otelul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!