CSU Craiova Superliga

Premiera in fotbal: CSU Craiova, prima echipa care foloseste 5 randuri de echipament intr-un sezon!

Din cauza saraciei, Otelul a jucat primul meci de pe teren propriu in acest sezon cu un set de mingi portocalii, primite cadou de la UEFA pentru partidele din Champions League. La polul opus, CSU Craiova, singura echipa care foloseste cinci randuri de echipament intr-un sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 10:26
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 11:00

CSU Craiova o duce bine. Nu are puncte in clasament, dar are putere financiara ca putine cluburi din fotbalul romanesc.

Iar problema echipamentelor, reclamata de suporteri dupa primele sase etape va fi rezolvata usor de conducere. CSU a comandat alte doua randuri de echipamente, dupa ce fanii s-au aratat nemultumiti de faptul ca echipa joaca in verde, o culoare care nu tine cont de simbolurile fotbalului craiovean.

Astfel, CSU Craiova urmeaza sa renunte definitiv la cele trei echipamente folosite pana acum. Echipa nu va mai imbraca nici primul rand de tricouri, cele in dungi alb-albastre, ci va trece la doua seturi noi - un rand de tricouri complet albe, celalalt complet albastre, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, schimbarea echipamentelor se va face din etapa a 8-a, atunci cand CSU merge pe Cluj Arena pentru partida cu "U".

Modifică setările cookies