Povestea senzationala a lui Sumudica! A fost obligat sa-i faca galerie Stelei: "Nu i-am aplaudat niciodata!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Octombrie 2010, 21:00

"Mai bine la inchisoare decat la Steaua" socheaza Sumudica. Cand era in armata, Sumudica era obligat sa-i faca galerie Stelei pe Ghencea. Statea ca la teatru si isi enerva superiorii.

"Am fost fortat. Ne-au dus la meci obligat. Nu i-am aplaudat, n-o faceam, puteau sa-mi dea cate zile de arest voiau. Preferam arest decat sa aplaud Steaua. Preferam orice" povesteste Sumudica pentru ProTV si www.sport.ro.

Sumudica a ajuns cel mai injurat personaj in Ghencea. Ia ii in ras pe stelisti si le transmite sa revina la vechiurile obiceiuri pentru ca au ramas fara fani.

"Nu prea se aud. Mi-a zis nevasta-mea ca prin surdina, nu prea se auzeau cand scandau, la 2, 3 mii cati s-au dus la meci. Trebuia sa populeze cu niste soldati tribunele alea, sa mai ia de la 2317, e o unitate militara, unde am facut si eu armata cand eram la Sportul" spune Sumudica.

Sumudica le face juraminte fanilor din Giulesti - Steaua si Dinamo au mai multe sanse sa-l aduca pe Mourinho decat pe el.

"Niciodata nu as putea sa antrenez o rivala a Rapidului, niciodata. N-as putea, pot sa raman somer, sa n-am dupa ce sa bea apa, ca n-as putea", a mai spus Sumudica.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies